voor energiecooperaties - sus10 start het energiecafé

Sus10 steunt Flevolandse energiecoöperaties bij het organiseren van een energiecafé
@sus1016
Ga naar de inhoud

voor energiecooperatiesHé bestuursleden, organiseer met Sus10 jullie energiecafé!
Ja…..
Een energiecoöperatie en een energiecafé horen bij elkaar. De bezoekers krijgen antwoord op hun vragen over duurzame onderwerpen. Dat draagt weer bij aan een positieve houding ten opzichte van de energietransitie. Misschien besluiten de bezoekers wel om lid te worden en tot de aanschaf van een zondeel, winddeel of zonnepaneel over te gaan. De bezoekers vinden een energiecafé een leuk en leerzaam uitje. Het is bij uitstek geschikt om dan nieuwe leden te werven en om alle leden te informeren over de huidige stand van de eigen projecten.
Maar…..
Te druk…. core business…. wel belangrijk…..fijn als iemand dat voor ons organiseert, al is het maar voor een keertje …. ontzorgt enorm!
Gelukkig…..
Sus10 heeft ervaring in het organiseren van energiecafés en zag dit bezwaar als kans. "Sus10 heeft subsidie aangevraagd voor haar project en ondersteunt uw energiecoöperatie
Niet alleen organiseert Sus10, samen met uw leden, het eerste energiecafé, ook krijgt de energiecoöperatie ondersteunende middelen om de volgende soepel te organiseren.
sus10@solcon.nl

Terug naar de inhoud