Sus10 energiecafé; energiecafés, energiecoöperatie; energiecoöperaties; flevoland, energiebesparen; solar; zonnepanelen, duurzaam; duurzame energie; innovatie; Almere; Zeewolde; Dronten; Urk; Nagele; Biddinghuizen; Bant; NOP; sustien;

sus10 start het energiecafé

Sus10 steunt Flevolandse energiecoöperaties bij het organiseren van een energiecafé
@sus1016
Ga naar de inhoud

DEZE WEBSITE IS NOG 'UNDER CONSTRUCTION' TRY OUT   CONCEPT  TEST  SOL
 
Sus10 zet de kracht van het energiecafé in. Sus10, mijn bedrijf, ondersteunt de energiecoöperaties. Meer concreet, het organiseert een energiecafé. Zo'n café brengt veel tot stand.

Sus10 kwam erachter dat slechts een handjevol energiecoöperaties in Flevoland een energiecafé organiseert. Een gemiste kans! Het energiecafé bevordert de kennis over en het draagvlak voor de energietransitie. Bezoekers van het energiecafé krijgen op een ontspannen manier antwoorden op hun eigen vragen over duurzame onderwerpen. Daarnaast neemt de samenhorigheid toe en is het een ideale loctie om nieuwe leden te werven.

Sus10 springt bij.
 
TRY OUT   CONCEPT TEST TECH SOL
Het idee is simpel: Sus10 heeft subsidie aangevraagd om voor de energiecoöperaties het eerste energiecafé te organiseren. Sus10 levert middelen en menskracht en verwacht een coöperatieve medewerking van het bestuur of de leden. Samen en in overleg met het bestuur wordt het eerste energiecafé georganiseerd.
 



uw vraag of reactie kunt u hier achterlaten

sus10@solcon.nl

Terug naar de inhoud